L’empresari Aldeà Juanjo Escribà guanya el premi emprenedoria del Baix Ebre 2018 amb el seu projecte per vendre calçots cuinats, envasats al buit, amb salsa i a punt de consumir. Es tracta d'una iniciativa que amb la marca HortAldea també vendrà durant la temporada, al detall i a l'engròs, calçots al natural, activitat que complementarà posteriorment amb la venda de fruites i verdures i el seus derivats com cremes i sucs. Tots els productes són de producció pròpia i procedents de l'horta del Delta de l'Ebre.
Amb XII edició del premis a la emprenedoria atorgats pel Consell Comarcal del Baix Ebre, Juanjo Escribà guanya un premi de 1000 € ,i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. (des de la data de lliurament del premi). A més, el projecte guanyador del concurs obtindrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’empreses per fer l’acompanyament tècnic necessari del nou projecte.