Esteu aquí

L’Ajuntament de l’Aldea posa al servei de la Ciutadania un nou canal de comunicació

QR

ARXIUS RELACIONATS


17 octubre 2023
Ciutadania

L’Ajuntament de l’Aldea amplia encara més la xarxa comunicativa del Gabinet de Premsa i Comunicació amb la creació d’un nou canal de comunicació via WhatsApp. Aquest canal es suma a la plataforma de l’App per telèfons mòbils  intel·ligents Android i iOs, que compta amb més de 1800 usuaris i al canal de Telegram que compta amb 235 subscriptors.

 

Irene Negre Regidora de Ciutadania: “Des de l’Ajuntament tenim la voluntat d’apropar-nos una vegada més, amb una nova eina per la Ciutadania. Hem creat un canal de WhatsApp, per fer arribar des d’aquest mitjà totes les informacions que generem des del Gabinet de Premsa i Comunicació, a totes les persones que s’hi vulguin subscriure. Des d’aquí animem a tots els aldeans i aldeanes i també a totes aquelles persones que estan interessades en saber que passa al nostre poble, que es donin d’alta al canal de WhatsApp ”.

 

El canal de WhatsApp estarà vinculat a la línia telefònica de l’Ajuntament de l’Aldea i es podrà accedir directament al canal comunicatiu des d’aquest enllaç: https://wa.me/message/HPFNLNFEJ3YJN1 o bé escanejant el codi QR.

 

Cartelleria

https://bit.ly/3M2ELvn

https://bit.ly/3LZIzO4

https://bit.ly/3S4lMEE

 

QR accés canal

https://bit.ly/3SkluJZ