Esteu aquí

Recollida d’adhesions per a presentar una queixa a Europa per la manca d’actuacions al Delta

04 octubre 2021
Alcaldia

Després de dècades d’inacció, el Delta de l’Ebre està patint un procés de forta regressió i d’increment dels impactes de les tempestes marines, agreujats pels efectes, entre d’altres, del canvi climàtic. Com a conseqüència, el Delta es troba actualment en una situació de deteriorament i fort risc de desaparició si no s’implementen les mesures adequades.

Davant de la manca de resposta per part de les administracions competents, iniciem les accions per a obrir un procediment d’infracció comunitària perquè no s’estan adoptant les mesures necessàries per a la protecció efectiva del Delta de l’Ebre. La iniciativa compta amb el suport del Síndic de Greuges de Catalunya i la Defensora del Poble Europeu.

Tu també pots formar-ne part firmant la teva queixa, descarrega’t el model, clicant al següent enllaç:

1.- Signa la teva queixa

  • Tobareu el model a les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de L'Aldea, o a qualsevol de les seves xarxes socials i emplenant-lo amb les teves dades personsals.

2.- Envia-la a l'Ajuntament

  • Porta la teva queixa a l'Ajuntament de L'Aldea o envia-la des del teu correu electrònic a l'adreça ajuntament@laldea.cat i amb l'assumpte "Queixa Delta", nosaltres les farem arribar al Síndic de Greuges.

Teniu de temps fins el divendres dia 15 d'octubre per portar la vostra queixa a l'Ajuntament de L'Aldea.

COMPARTEIX!