Esteu aquí

Anunci de la convocatòria de sessió Plenària Extraordinària Urgent per al proper dimarts 15 d'octubre a les 21:00 hores.


ARXIUS RELACIONATS


14 octubre 2019
Alcaldia

El motiu del caràcter extraordinari urgent de la propera sessió plenària, està motivat per la necessitat de debatre i sotmetre a votació la Moció de resposta a la sentencia del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació i la Moció de suport a la celebració de les Festes Tradicionals amb bous a Catalunya.

 

ORDRE DEL DIA

 

1r.- Aprovació del caràcter urgent de la sessió extraordinària d’aquest plenari.

 

2n.- Aprovació de l’acta de la sessió ordinària anterior de data 19 de setembre de 2019.

 

3r.- Moció subscrita pels Grups Municipals de Junts per L’Aldea i L’Aldea en Positiu-ERC-AM de resposta a la sentencia del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació.

 

4t.- Moció subscrita pels Grups Municipals de Junts per L’Aldea i L’Aldea en Positiu-ERC-AM de suport a la celebració de les Festes Tradicionals amb bous a Catalunya.

 

5è.- Sorteig dels membres que han d’integrar les meses electorals en motiu de les Eleccions Generals del dia 10 de novembre de 2019.

COMPARTEIX!

Cerca

Agenda

No s'han trobat esdeveniments oficials de l'Ajuntament