Esteu aquí

Setmana Europea de la Mobilitat


ARXIUS RELACIONATS


18 setembre 2023
Seguretat

Del 15 al 22 de setembre s’organitza la Setmana Europea de la Mobilitat, on prenen part 41 països, 2564 pobles i ciutats i dels quals l’Aldea, hi és present per 11a vegada. La Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya per sensibilitzar la ciutadania de les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe. Enguany el tema escollit per la Comissió Europea el 2023 és ‘Eficiència energètica’ i el lema és ‘Combina i mou-te!’.

Els dies 18, 19 i 22 de setembre, l’Ajuntament de l’Aldea realitzarà activitats dirigides a les persones en edat escolar, per conèixer la xarxa dels carrils bici que disposa el nostre poble i la via verda al seu pas pel municipi.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea : “ Un any més des de l’Aldea celebrem la setmana de la mobilitat i principalment des de l’Ajuntament hem dotat d’una important xarxa de carrils bici i via verda al nostre municipi, és per això que volem cada any conscienciar més als nostres xiquets i xiquetes, de la importància de la utilització dels carrils bici, donant una seguretat, tant als ciclistes com als vianants. La finalitat d’aquestes xarrades que realitzarem a les escoles de la població durant dos dies i on els nostres agents municipals els explicaran les normatives, que serviran per conscienciar-los de la importància que té l’ús de la bicicleta i la utilització de la via verda que passa pel nostre poble”.

Dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, també realitzarem un dia de pràctiques, per la xarxa de carrils bici i via verda amb una Bicicletada amb els alumnes de les escoles i on tots els participants de les activitats rebran un regal.

Us adjuntem les activitats:

Dilluns 18 setembre
Xarrada conscienciació sobre circulació mobilitat segura i sostenible a l’escola 21 d’Abril.

Dimarts 19 setembre

Xarrada conscienciació sobre circulació mobilitat segura i sostenible a l’escola Maria Garcia Cabanes.

Divendres 22 setembre

Bicicletada escoles pels traçats dels carrils bici i via verda del municipi.