Esteu aquí

5è Maridatge Musical


ARXIUS RELACIONATS


26 setembre 2022
Ciutadania

5è Maridatge Musical

Després de dos anys de no poder realitzar el maridatge musical, aquest proper dissabte 15 d’octubre arriba la 5a edició al Pavelló d’Esports de l’Aldea. Un maridatge que comptarà amb un grup de jazz en directe per poder assaborir les 6 tapes que cuinaran els nostres restauradors aldeans: Restaurant Pòdium, Masia Pla dels Catalans, Restaurant La Llar, Restaurant Bar la Vaqueria, Pizzeria Les Xiques i Forn de Pa Muñoz, i que aniran acompanyades de 6 vins de la DO Terra Alta. El maridatge estarà realitzat per les empreses DiThinks i Vinomi Rural Experience.
Irene Negre Tinent Alcalde i regidora de Ciutadania de l’ajuntament de l’Aldea: “El proper dia 15 d'octubre tenim de nou el tant esperat maridatge musical de l'Aldea. Després de 2 anys sense poder-ho celebrar, arriba la cinquena edició. Agrair a tots els col·laboradors que ens ajuden a fer possible aquest maridatge i encoratgem a tothom a participar-hi!.

6 vins de la Terra Alta i 6 tapes dels restauradors locals que seran tot un plaer per als sentits. Les places són limitades i les entrades estaran a la venda des d’aquest mateix dilluns 26 de setembre a l’Ajuntament de l’Aldea  fins el dia 10 d'octubre. Si teniu clar que voleu venir, aconsellem que no espereu a l'últim dia! “.

L’Ajuntament també proporcionarà servei de guarda per les famílies des de les 19:30h fins les 00:00h.