Esteu aquí

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l’Associació l’Aldea Projecte Gat


ARXIUS RELACIONATS


20 setembre 2021
Espais Verds

L’Ajuntament de l’Aldea  ha signat un  conveni de col·laboració amb l’Associació l’Aldea Projecte Gat per tindre cura de les colònies de gats ferals del nostre municipi, a més de fer-se càrrec dels gats abandonats al poble per posterior buscar-los una casa d’acollida o una adopció.

Carlos Gilabert Regidor de Salut i Espais Verds: “Des de l’Ajuntament demanem tot el respecte a aquestes persones que de forma desinteressada formen part de l’Associació sense ànim de lucre i donen un servei al poble imprescindible que mitjançant la captura, esterilització i solta dels gats a les colònies evitem malalties d’aquests gats, eliminació de petits rosegadors, eliminar baralles dels mateixos animals, etc. . També són els responsables de donar alimentació a les colònies de gats en menjar sòlid, tal com marca del decret legislatiu de la Generalitat de Catalunya, (recordem que està prohibit alimentar el gats de carrer en restes de menjar humà, ja que pot provocar olors, baralles entre els animals, malalties ,etc.)”.

Des de l’ajuntament de l’Aldea volem  agrair al veí de l’Aldea,  el Sr. Guillermo que ha deixat un terreny per poder acollir els gats en quarantena, ferits o abandonats.
Si algú li agraden els animals i vol col·laborar amb l’Aldea Projecte Gat ajudant o en la donació de menjar, gàbies, etc. ho pot fer dirigint-se a la mateixa Associació, trucant al telèfon 660877540 o al correu electrònic:  laldeaprojectegat@gmail.com .

 

 

COMPARTEIX!