Esteu aquí

III Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre

Cartell
Ruta bicicletada

ARXIUS RELACIONATS


27 setembre 2021
Turisme

Aquest cap de setmana de l’1, 2 i 3 d’octubre l’Aldea serà la seu principal de la III Festa de l’ecoturisme al Delta de l’Ebre. Un cap de setmana carregat d’activitats que tindran com a eix central la mobilitat sostenible al Territori , per viure’ls amb tota la família.
La inauguració de l’acte tindrà lloc aquest  divendres 1 d’octubre a les 17.00h , a càrrec de Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea, a l’espai de premsa de l’Ajuntament, seguit de la xarrada que realitzarà el meteoròleg i presentador de TV3 i Catalunya Ràdio Francesc Mauri, seguit d’un tast de vins ecològics a càrrec de la sommelier Llúcia, a la Llar d’Hèctor Roda.

 

Berta Royo regidora de Turisme : “Hem estat escollits Seu de la III festa de l’ecoturisme del Delta de l’Ebre, és un orgull per nosaltres. Com Ajuntament de l’Aldea hem apostat per ella i poder ser un referent d’aquesta Festa. Us esperem a tots per poder gaudir-la. Comencem divendres tarda amb la inauguració a càrrec  de l’ Alcalde Xavier Royo i xarrada de Francesc Mauri, dissabte amb el Mercat de sabors i diumenge a les 10 del matí amb una ruta en bici que ens portarà fins la Marina Seca. Us esperem!!! “

 

Dissabte 2 d’octubre gaudirem del mercat de sabors de 10.00 a 20:00h al Passeig de la Via per poder menjar i veure vins ecològics, productes agroecològics locals i diumenge tindrà lloc una Bicicletada simultània al Delta de l’Ebre  des de les poblacions de: L’Aldea, Amposta, l’Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Els Muntells i Sant Carles de la Ràpita.

Diumenge 3 d’octubre Bicicletada

La sortida de la bicicletada serà des de la caseta d'informació i Turisme de l'Aldea a les 10.00 h.

Coordenades: 40°44′54.5″N 00°37′35.32″E

Adreça: Carretera de l'Ermita s/n (Antiga estació de Tren)

La ruta que hem triat  per a la Festa de l'ecoturisme, ens portarà a visitar l'espai de la Marina Seca i el niu de metralladores, a tocar del riu Ebre. També visitarem diversos indrets d'interès com poden ser les torres de guaita de Burjassénia i la de la Candela, on aprofitant l'àrea de lleure de la que disposa aquest espai és farà una parada tècnica per descansar i avituallar-nos.

En total seran uns 14 km aproximadament i sense cap desnivell significatiu. Ruta prou fàcil i recomanable per conèixer l'espai de la Marina Seca i els diversos espais naturals dels que disposa el poble de l'Aldea.

 

L’Aldea es converteix amb el referent de l’ecoturisme al Delta de L’Ebre aquest cap de setmana, us esperem !.