Esteu aquí

La Tribu estiueja a l’Aldea

27 agost 2019
Afers Interns i Institucionals

El passat dia 1 de juliol es va iniciar el Servei d’Atenció Diürna en el format estiuenc, aquest Servei és gratuït i està integrat dins del SIS (Servei d’Intervenció socioeducativa) del Consell Comarcal del Baix Ebre i va adreçat a infants i adolescents d’entre 3 i 16 anys i les seves famílies.Aquest servei s’ha ofert a les poblacions de l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Camarles, Deltebre i Roquetes.

A la nostra població les activitats es van dur a terme a l’escola Garcia Cabanes, des del dia 1 fins al 26 de juliol. L’horari del servei ha estat de 9:30 a 14:15h i s’ha ofert esmorzar i dinar. Amb aquest programa s’han atès aproximadament 170 infants i adolescents de tota la comarca (uns 25 aproximadament del nostre municipi) amb una programació estiuenca, plena de jocs, sortides i activitats, amb la qual s’ha treballat valors com són: el respecte, la solidaritat, l’escolta activa i l’empatia.

També vam voler incloure a les famílies amb el “Matí en família”, convidant-les a participar en diverses activitats dutes a terme per les educadores i les integradores socials que han estat al davant de cada servei.

Aprofitem aquestes línies per agrair a l’escola i a l’AMPA totes les facilitats que ens han donat per poder aprofitar i gaudir de l’espai; Cambra agrícola de l’Aldea, Piscines municipals de l’Aldea, a l’esplai les 4 Torres, als Mossos d’Esquadra, a la Creu Roja i als Castellers de Tortosa.

COMPARTEIX!

Cerca

Agenda

No s'han trobat esdeveniments oficials de l'Ajuntament