Esteu aquí

L’Aldea ja té als màxims representants per les Festes Majors 2022 i desvetlla el Pregoner


ARXIUS RELACIONATS


05 juliol 2022
Festes

Dissabte 2 de juliol a la plaça Dr. Maimó, tenia lloc la Gala Sorteig de les Pubilles i Hereus de les Festes Majors de 2022. Una gala que tornava a la normalitat després que l’any 2021 a causa del COVID-19, l’accés als familiars era restringit. Enguany la plaça era plena per donar la benvinguda als nous representants per les Festes que van estar elegits com es fa habitualment per sorteig.

Les Pubilles i Hereus Majors són:

Pubilleta Major: Laura Pallarès Pérez.

Hereuet Major: Aaron Casanova Gilabert.

Pubilla Major: Júlia Lineros Bertomeu.

Hereu Major: Xavi Vilanova Franch.

Durant la Gala l’Alcalde va desvetllar el nom del pregoner, Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “Enguany hem volgut escollir com a pregoner de les Festes Majors 2022 a Felipe Estorach, una persona que ha estat 20 anys de regidor de l’Ajuntament de l’Aldea, dels quals la major parts d’ells va ser Regidor de Festes, i va formar part del 1r Ajuntament que va decidir unir les Festes dels 2 barris en unes úniques Festes, precisament ara farà 30 anys d’aquesta data i volíem que Felipe Estorach fos el pregoner per tot el que ha fet tant pel poble com per l’ensenyament”.

Felipe Estorach va formar part del govern de l’independent Paco Blanch durant 20 anys, dels quals 12 anys va formar part de la Regidoria de Cultura i Festes. Actes com la 1er Festa de la Carxofa o aconseguir concerts amb grups catalans de primer nivell de l’època daurada del rock català com SangTraït o Lax'n'Busto són només petites de les moltes pinzellades que Felipe Estorach va realitzar per la Cultura i les Festes del Poble.

Amb el món de l’ensenyament Estorach va formar part durant 1 any de l’equip docent a l’Aldea, 5 anys a Jesús i Maria, 11 anys a Lligallo i 22 anys a l’Institut de Camarles. Va participar com a representant de l'Aldea a la fundació Dr. Manyà, liderada pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Tortosa, la qual va iniciar els tràmits per la incorporació de les Terres de l'Ebre a URV.

 

Imatges
https://bit.ly/3ajBb0k

https://bit.ly/3PlOj3Z

 

 

COMPARTEIX!