Esteu aquí

Fomento arranja el carrer paral·lel a l’av. Catalunya

25 juliol 2019
Imatge i Promoció de Poble

Fomento arranja el carrer paral·lel a l’av. Catalunya

L'Ajuntament us informa que avui, 25 de juliol, s'inicien les obres d'arranjament de la zona del davant de l'Ajuntament.

Aquestes obres són fruit d'una negociació més extensa dels acords inicials per a la cessió de la N-340. L'equip de Govern vam exigir més millores als responsables del Ministerio de Fomento, perquè crèiem que la contraprestació de la cessió era un preu molt alt a pagar el poble de l'Aldea.

Aquestes millores consistiran en un millor acabament del talús del lateral de l’av. Catalunya, en la millora de l’accés a les finques agrícoles i per últim la pavimentació del carrer paral·lel a l’Av. Catalunya, des de l’edifici del triangle fins a la Plaça de L’Ajuntament, sense cap mena de cost per a l’Ajuntament.

Xavier Royo  alcalde de l’Aldea: “per part de Fomento ens van indicar que aquestes actuacions no estaven previstes inicialment a l’obra i baix la nostra negociació, accedirien a realitzar aquestes millores addicionals a l’enderrocament del pont. Continuarem negociant per tal que aquesta recepció de la N-340 no sigui una càrrega tant gran per a les arques de l'Ajuntament”.

Disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar les obres.

Us adjuntem també les declaracions de l’Alcalde per si les voleu utilitzar als vostres informatius o mitjans.

Nota de Premsa
www.laldea.cat/sites/default/files/NP2019/NP1130.pdf
Imatges inici obres

https://bit.ly/2LFy3xA

https://bit.ly/2LHlPEI

Declaracions Alcalde Xavier Royo

https://bit.ly/2K6FStd

COMPARTEIX!