Esteu aquí

Millora de la seguretat viària enfront L'Ajuntament


ARXIUS RELACIONATS


18 maig 2020
Seguretat

La Regidoria de Seguretat, ha instal·lat dos semàfors intel·ligents regulant l'accés a l'av. Catalunya des de la Plaça de l'Ajuntament, la funció d'aquests semàfors serà la de regular i controlar la velocitat fins a un màxim de 50 km/h i a la vegada facilitarà la sortida dels vehicles que s'incorporen des de l'av. Robert Graupera i de l'esplanada de la via.

D'aquesta manera quan un vehicle circuli a més de 50 km/h, els semàfors detectaran el vehicle i es posaran en roig, impedint la circulació dels vehicles que no respecten la velocitat, a la vegada aquesta instal·lació comportarà la retirada dels ressalts de goma  que hi ha actualment a l'av Catalunya, fet que evitarà una circulació més còmoda i moderada per als vehicles.

A part d'aquesta acció, també s'estan treballant altres millores a diferents punts del nucli urbà com ara, la millora de la senyalització horitzontal a l'av. Catalunya zona rotonda de Tortosa, Pàrquing de l'esplanada de la via i Robert Graupera, millora de la senyalització horitzontal i vertical al barri de les escoles i facilitarem la doble direcció al c/ Sant Genís entre la ctra. de Tortosa i el C/ Església (zona Pòdium).

Pepe Caballé Regidor de Seguretat  : ”Des de L'Ajuntament estem treballant aquests dies a diferents punts del municipi, per tal de millorar la circulació viària al nucli urbà, destacant les actuacions a l'av. Catalunya.”

Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2020/NP1189.pdf

Imatge
https://bit.ly/3fYUMk9

https://bit.ly/2LF5NsZ

COMPARTEIX!

Cerca

Agenda

No s'han trobat esdeveniments oficials de l'Ajuntament