Esteu aquí

Jornada Portes Obertes KRONOSPAN

02 abril 2024
Ciutadania

Des de l’Ajuntament de l’Aldea us comuniquem que  l'empresa KRONOSPAN està organitzant una jornada de portes obertes per a tots els interessats. Aquest esdeveniment ofereix una oportunitat única per conèixer més sobre l’empresa i els seus valors.

Data: 27 d’abril.
Hora: 10:00 h.
Sortida: Autobús des del Casal de Joves.
Inscripcions: Ajuntament de l’Aldea.
Important: Aforament limitat (la reserva a la jornada es realitzarà per ordre d’inscripció).
Data límit inscripcions: 14 d’abril.

 

Durant la jornada de portes obertes, els visitants tindran l'oportunitat de:

Recórrer les instal·lacions de KRONOSPAN i conèixer els processos de producció. Interactuar amb els membres i personal assistent. Aprendre sobre les últimes innovacions i projectes en curs. Descobrir les oportunitats de carrera professionals disponibles a KRONOSPAN.Aquest esdeveniment és obert a tothom i s’han d’inscriure's prèviament a l’Ajuntament de l’Aldea.Us animem a visitar l'empresa durant aquesta jornada de portes obertes i a descobrir tot el que KRONOSPAN té per oferir.

Escaleta activitats:

 

· 09:45 h Rebuda dels assistents a la jornada al Casal de Joves.

· 10:00 h Inici de l’acte: benvinguda per part de l’Ajuntament i Kronospan a càrrec de l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo i equip de Kronospan.

· 10:20 h Presentació Kronospan (economia circular, medi ambient i oportunitats laborals).

· 10:45 h Finalització de la presentació i anar a l’autobús.

· 11:00 h Sortida autobús direcció a Kronospan.

· 11:15 h Visita a Kronospan.

· 12:15 h Finalització de la visita a Kronospan.

· 12:30 h Arribada al saló d’actes i aperitiu + preguntes a l’equip Kronospan.

· 13:30 h Finalització de l’acte i agraïment als assistents.

 

Comentaris importants:

· Per raons de seguretat, és necessari que tots els assistents donin el seu nom + cognoms i DNI en el moment d’inscriure’s a la jornada. Per raons legals i d’assegurances, necessitem tenir en tot moment un llistat de les persones que hi ha dintre de la fàbrica de Kronospan.

· Aquesta jornada serà només per a majors d’edat. Per raons de responsabilitat de l’assegurança, no poden accedir menors d’edat a la fàbrica de Kronospan.

· Kronospan es reserva el dret d’admissió a l’acte.

· Es demana accedir amb calçat còmode. La visita es farà principalment amb l’autobús per tal de reduir el risc d’accidents, però els assistents hauran de caminar uns 300 m en un dels moments de la visita i creiem que és important que portin un calçat que s’ho permeti.

 

#lAldea #impulsemlaldea