Esteu aquí

16a Fira de l’Arròs i del Comerç de l’Aldea


ARXIUS RELACIONATS


11 abril 2022
Acció Comercial

16a Fira de l’Arròs i del Comerç de l’Aldea

 

Després d’anar deixant enrere la pandèmia i de no poder realitzar la fira des de l’any 2019, enguany arribarem a la 16a edició de la Fira de l’Arròs i del Comerç de l’Aldea els dies 22, 23 i 24 d’abril al Pavelló d’Esports. Una fira totalment renovada amb l’objectiu principal d’impulsar el comerç local i els productes de proximitat. Dos dels grans actes a destacar que es realitzaran dins de la Fira seran el Mini Maridatge amb vins DO de la Terra Alta i la 13a Diada de l’Arròs Col i Fesols.
 

La venda de tiquets es realitzarà a les oficines municipals de l’Ajuntament.

 

  • 13a Diada de l’Arròs Col i Fesols de diumenge 24 d’abril fins el dia 19 d’abril a les 14.00h
  • Mini Maridatge de dissabte 23 d’abril fins el 21 d’abril a les 14:00h

 

 

Els dos actes tindran aforament limitat.

Un altra de les novetats incorporades a la fira serà la recerca de les 10 carxofetes aldeanes amagades dins del recinte firal, i els guanyadors s’emportaran vals de descompte per bescanviar al comerç local .
 

Aquest any David Bertomeu i Vallès serà la persona encarregada d’inaugurar la Fira. Un comerciant de l’Aldea provinent d’una família de comerciants, que també va ser regidor de Comerç i precisament organitzador de la Fira.
 

Irene Negre Tinent Alcalde de l’Ajuntament de l’Aldea: “ Després de dos anys sense poder celebrar la Fira de l’Arròs i el Comerç, tornem amb més força, amb més ganes i amb una renovació de programació i d’imatge per tal d’impulsar la nostra fira. De la mà de la regidoria de Comerç, amb la regidora Berta al capdavant, hem planificat un nou model de fira que ha de posar a l’epicentre de la mateixa el comerç aldeà i els productes de casa nostra, del territori. Apostem per aquest nou model esperant que ens visitin tots aquells que vulguin viure una fira diferent! ” .

 

L’acte institucional es durà a terme el divendres 22 d’abril a les 18:00h. Us adjuntem els actes d’inauguració:

 

18:00h Recepció Autoritats i invitats a l’Ajuntament.

18:15h Signatura al llibre d’honor a càrrec del Sr. David Bertomeu Vallès.

18:30h Acte d’inauguració de la 16a Fira de l’Arròs i del Comerç de l’Aldea.

 

 

Cartelleria
https://bit.ly/3xaepRu

https://bit.ly/3JnMn7p

 

 

Llibret actes Fira

https://bit.ly/3v3xQbX

Concurs carxofetes
https://bit.ly/3NX4d4U