Esteu aquí

Convocatòria de subvencions a petits comerços i establiments de restauració del municipi de L'Aldea 2021

10 març 2021
Acció Comercial

En data 10 de març de 2021 ha sortit publicada la convocatòria al BOP de Tarragona per a la concessió de subvenciones a petits comerços i establiments de restauració del municipi de L'Aldea 2021.

A continuació es relacionen les tres línies de subvencions juntament amb les bases i la documentació que cal presentar per a acollir-se:

- Línia de subvencions de l’annex 1: Bases específiques reguladores de les subvencions municipals per als petits comerços, reformes i nova creació, exercici 2021.

- Línia de subvencions de l’annex 2: Bases específiques reguladores de les subvencions municipals per als petits comerços per tal d’afrontar les despeses necessàries per a la implantació de mesures de protecció sanitària a causa de la pandèmia de la COVID-19.

- Línia de subvencions de l’annex 3: Bases específiques reguladores d’incentius per als establiments comercials i de restauració del municipi afectats per les mesures en matèria de salut pública.

 

El termini per acollir-se a les línies de subvencions finalitza el 30 de novembre de 2021.

Per a més informació podeu trucar al Departament de Subvencions de l'Ajuntament de L'Aldea al telèfon 977 45 00 12 en horari d'oficines de 9:00 hores a 14:00 hores.

                          

COMPARTEIX!