Esteu aquí

XIII Premi a l’emprenedoria, any 2019

22 març 2019

L’Ajuntament informa que el Consell Comarcal del Baix Ebre ha tret la convocatòria per a la concessió del XIII Premi a l’emprenedoria, any 2019.

Persones beneficiàries:

Podran participar en el premi aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial en la comarca del Baix Ebre.

Dotació del premi:

1r premi:

El premi consistirà en una dotació econòmica de 1000 euros, i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova, (des de la data de lliurament del premi). A més el projecte guanyador del concurs obtindrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’empreses per fer l’acompanyament tècnic necessari del nou projecte.

Accèssit

A criteri del Jurat, es podrà atorgar un accèssit. Aquest consistirà en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.

Lloc i termini de presentació:

La sol.licitud i les bases de la convocatòria es troben a la web del Consell Comarcal del Baix Ebre (www.baixebre.cat).

Termini de presentació de sol.licituds: 15 de novembre de 2019.

Per a més informació us podeu adreçar al Consell Comarcal del Baix Ebre, 977445308 o a l’Ajuntament de l’Aldea, 977450012.

 

COMPARTEIX!