Esteu aquí

Finalitzen les obres de sectorització d’aigua a l’Aldea


ARXIUS RELACIONATS


10 febrer 2021
Acció Urbana i Rural

Al segon semestre de 2020 començava una de les obres importants a la població, la millora de la xarxa d’aigua, la qual permetrà un estalvi d’aigua considerable i una millora amb el servei.
Gràcies a aquesta obra , en cas de manteniment o avaria, és podrà sectoritzar la xarxa i reduir els usuaris afectats pel tall de l’aigua. Amb aquesta actuació conjunta entre l’Ajuntament i Agbar, representarà per una part una millora d’eficiència energètica, ja que es podrà centralitzar i localitzar les fuites de la xarxa, d’aquesta manera es millorarà el rendiment de la xarxa.
Pepe Caballé, regidor d’Acció Urbana i Rural : “Aquesta és una de les moltes millores que estem treballant conjuntament l’Ajuntament amb Agbar i que contemplarà disposar d’una millor xarxa d’abastament. Tenim previst aquest any 2021, començar a canviar més de 200 m de tub de fibrociment per tub de polietilè, a l’Av. Catalunya”.

La reducció de canonades  de fibrociment, és una obra molt necessària per millorar la xarxa d’abastament a la població. Amb aquesta actuació, es dona per finalitzada la sectorització de la xarxa d’abastament d’aigua de l’Aldea.

A part de la substitució de canonades de fibrociment, també està previst en el calendari de millores i actuacions,  la portada de la xarxa d'aigua a la raval de Sant Josep, l’única part urbana que no disposa d’aquest servei, i sempre que hi hagi disponibilitat pressupostària serà una realitat.

Nota de Premsa

www.laldea.cat/sites/default/files/NP2021/NP1231.pdf

Imatges

https://bit.ly/3qb6vkr
https://bit.ly/3q9fvq6
https://bit.ly/2NcMhIq

 

 

COMPARTEIX!