Us adjuntem el programa d’actes de la 2a Fira Gastronòmica

Dissabte 10 de juny
-12:00 h obertura de la II Fira Gastronòmica de productes locals i inici de les coccions dels arrossos
-14:00 h degustació d’arrossos

Hèctor Roda: Arròs melós d'espinacs amb abadejo i Arròs d'ànec amb virutes de foie.
Les Xiques: Arròs d'estraperlo amb verduretes del terreny.
Joan Estellé: Risotto de bolets, gambes i espàrrecs i Arròs negre amb mussolina d'allioli.

-16:30 h actuacions infantils per als més petits :teatre i música, Conta-contes, animació infantil i bombolles de sabó gegants

-17:30 h tallers de cuina: elaboració de creps i pinxos de fruita a càrrec de la Cooperativa de l'Aldea

-18:30 h altres sorpreses

-20:00 h maridatge de tapes i vins (places limitades)

-22:30 h Gran festa de la gastronomia aldeana amb Dj Tito Cervera i Dj Sergi Simón 

(barra de la festa a càrrec dels Quintos)

 

*venda de tiquets del maridatge a l’Ajuntament al preu de 15 €
*venda de tiquets de les tapes i beure a la pròpia fira al preu 2.5 € tapa i 1.5 € beguda
*compra de copa 1 €
*amb el tiquet del maridatge inclou  5 tapes salades + degustació de 6 vins + tapa dolça

Les tapes del maridatge:

1.- Parmentier de polp

2.- Pasta farcida amb crema de formatge

3.- Pil pil de bacallà

4.- Pollastre al curri

5.- Magret d’ànec amb salsa de fruits del bosc

6.- Cassoleta de fruits secs, fruita i granissat

Les tapes salades estaran cuinades pels cuiners Hèctor Roda i Joan Estellé i la tapa dolça estarà realitzada per Muñoz Forners i la Cooperativa de l'Aldea.

*Hi haurà servei de tapes per la gent que no realitzi el maridatge

 

 

Àrea: 
Imatge: