Esteu aquí

Festa de la Plantada de l’Arròs a l’Aldea


ARXIUS RELACIONATS


17 juny 2024
Tradicions

Diumenge 23 de juny, arriba un any més la Tradicional Festa de la Plantada a la Finca de Ravanals de l’Aldea. Aquest esdeveniment, que s’ha convertit en una cita ineludible per als amants de les tradicions, se celebrarà en un lloc emblemàtic del nostre poble, just al costat mateix de la Torre de l’Ermita.

La Festa de la Plantada és una oportunitat única per reviure com els nostres avantpassats treballaven els camps d’arròs, un cultiu essencial per a la nostra terra. Els visitants podran gaudir d’una experiència autèntica, on la història i la cultura es barregen per crear una jornada inoblidable.

Pepe Caballé regidor de Tradicions: “Amb aquesta festa tradicional, ebrenca i aldeana, volem recordar la importància de mantenir vives les nostres arrels i tradicions. Els estius a l’Aldea tenen aquest toc tan deltaic gràcies a esdeveniments com aquest, que ens connecten amb el nostre passat i ens ajuden a preservar-lo per a les futures generacions.”

Us convidem a participar en aquesta festa tan especial, a compartir i gaudir del nostre patrimoni cultural. No deixeu passar l’oportunitat de viure una experiència que ens fa sentir orgullosos del nostre poble, dels nostres arrossars i de les nostres tradicions.