Esteu aquí

El Dr. Ramon Cugat reconegut com un dels 5 especialistes, amb millor reputació d’Espanya en traumatologia i cirurgia ortopèdica

15 novembre 2023
Ciutadania

El Dr. Ramón Cugat, destacat especialista en traumatologia i cirurgia ortopèdica, ha estat guardonat als Premis Lideratge Reputacional Sanitari 2023, atorgats per Merco i l'Observatori de Salut i Farmàcia. Aquest reconeixement el posiciona entre els cinc professionals amb millor reputació a Espanya al seu camp.

L'Institut Cugat expressa el seu agraïment als més de 4.300 metges i més de 100 directius d'empreses del sector sanitari que van participar a l'avaluació, destacant la importància de la col·laboració i el suport de la comunitat mèdica.

A més, l'Ajuntament de l'Aldea s'uneix a les felicitacions, reconeixent l'excel·lència del Dr. Cugat i la seua contribució significativa a la salut i el benestar. Aquest èxit no només destaca l'habilitat i la dedicació del guardonat, sinó que també ressalta la importància de la qualitat en l'atenció mèdica a la comunitat.

Aquest prestigiós reconeixement subratlla la destacada tasca del Dr. Ramón Cugat, consolidant la seua posició com a referent en traumatologia i cirurgia ortopèdica a nivell nacional.

 

#Ciutadania #Salut #lAldea