Esteu aquí

L’Ajuntament de l’Aldea instal·la el panell informatiu del futur nou passeig de l’escola 21 d’abril


ARXIUS RELACIONATS


03 abril 2023
Alcaldia

L’Ajuntament de l’Aldea instal·la el panell informatiu de l’inici de les obres del camí escolar i futur passeig , obra finançada al 100% pel Departament d’Interior i del Servei Català de Trànsit amb un cost de 149.157,95 €.

L’Ajuntament de l’Aldea ha presentat a la comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre, el projecte d’actuació específica per la seua aprovació definitiva. Un cop realitzada aquesta actuació, l’Ajuntament procedirà a aprovar el projecte d’urbanització i la licitació de les obres.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “En aquesta actuació estem molt contents, perquè donarà una gran seguretat als escolars, familiars, vianants i ciclistes que utilitzen diàriament aquesta via per arribar fins l’escola 21 d’Abril. Es pacificarà i dignificarà l’accés a l’escola, amb aquest passeig que enllaçarà directament l’avinguda Catalunya fins al mateix pati de l’escola 21 d’Abril”.

Es preveu que l’inici de les obres comenci el segon semestre d’aquest any 2023 i es farà realitat un nou passeig arbrat amb carril bici, per poder accedir a l’escola 21 d’Abril amb total tranquil·litat i seguretat. Els reductors de velocitat també hi seran presents, amb passos de vianants accessibles inclosos, per facilitar el creuament de les vies, per la pacificació del trànsit i la reducció de l’accidentalitat en tres punts de les principals travesseres del municipi, situats a l’Avinguda Catalunya (antiga N-340) i a la carretera d’entrada de Tortosa (N-235).

 

Imatge
https://bit.ly/3UswCn0

 

 

 

Amb el suport del Departament d’Interior i del Servei Català de Trànsit.

 

#lAldea #orgulldepoble #segruetat #impulsemlaldea