Publicació al butlletí INFOALDAIA núm. 35


gen. 2017

El grup municipal PDeCAT continuem en la nostra tasca de treballar per millorar el nostre poble. En la nostra participació en l'elaboració del pressupostos municipals per a aquest any 2017 vam aconseguir partides pressupostàries per a postar a terme un pla anual de dinamització comercial per l'Aldea, instal·lació de bandes reductores per reduir la velocitat a l'Av. Catalunya sobretot als passos peatonals, instal·lació d'una tanca prtotectora a la plaça Països Catalans per controlar l'accés dels xiquets al carrer que té molt de trànsit.

Per altra banda hem continuat en la col·laboració en el govern municipal en les negociacions dels terrenys ADIF per l'antiga via de tren i l'elaboració del nou projecte de l'Av. Catalunya, també en una nova reparcel·lació del Polígon Catalunya Sud  per tal d'atreure la instal·alció de noves empreses a L'Aldea, també hem participat en la creació de noves bases per a la contractació del manteniment de l'enllumenat i edificis municipals, i per últim destacaríem la participació en l'estudi de la instal·lació de climatització del pavelló municipal.

Us recordem que estem a disposició de tots els Aldeans i Aldeanes per treballar conjuntament en vosaltres per millorar i fer més pròspera L'Aldea.