Esteu aquí

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Ajuntament de l’Aldea per posar en marxa el servei d'acompanyament a la gent gran


ARXIUS RELACIONATS


15 juny 2021
Foment a les persones

Aquest servei estarà dirigit a satisfer les necessitats de ciutadans i ciutadanes majors de 70 anys que visquin sols i que, per manca d'autonomia personal o com a conseqüència de la situació familiar personal no puguin dur a terme les tasques de la vida quotidiana a la seua llar i fora d’ella amb normalitat.
Berta Royo Regidora de Foment a les Persones: Estem molt contents d’haver rebut la col·laboració de CaixaBank i Fundació “la Caixa” que ens pot ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones”.
Gràcies a la seua capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seua labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de l'Ajuntament de l'Aldea i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El projecte de l’Ajuntament de l’Aldea  farà possible que la gent gran aldeana tingui la vida més fàcil .
 

COMPARTEIX!