GRUP MUNICIPAL DE JUNTS PER L'ALDEA


ag. 2019

L’equip de Junts per l’Aldea us vol donar les gràcies per la vostra conança i donar-nos l’oportunitat de fer realitat un projecte de poble engrescador, amb vista al futur i que canviarà la imatge de l’Aldea de dalt a baix.

Volem dedicar aquest espai per a traslladar una sèrie d’agraïments.

Gràcies a tots els companys de la llista per tot el que ens han aportat i ens continuen aportant.

Gràcies al poble de l’Aldea per optar pel nostre projecte i donar-nos una victòria majoritària a les eleccions.

Gràcies als treballadors de l’Ajuntament per la rebuda que ens heu fet. Us heu posat a treballar de la nostra mà i a ajudar-nos a fer realitat totes les accions que hem engegat des del minut zero que vàrem entrar a governar.

Gràcies a la Guàrdia Municipal per entendre la nova manera de treballar i posar-vos al servei del ciutadà amb les patrulles de proximitat.

Gràcies a la Brigada Municipal que treballen dia a dia per mantenir un poble net, unes instal·lacions municipals en bon estat i posar-se també a disposició de les entitats del poble per ajudar amb allò que calgui.

Gràcies a tots els membres de les comissions de festes, de bous i resta de voluntaris, ja que sense ells, que són les nostres mans i la nostra veu al carrer, no podríem realitzar els actes festius del municipi.

Gràcies a tots els professionals del poble que s’han posat a treballar amb nosaltres per construir una futura Aldea, més bonica i ordenada! Gràcies i mil gràcies a tothom!

La nostra acció de govern serà continua i igualitària per a tothom. Quedem a la vostra disposició.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones Festes Majors 2019!