Esteu aquí

Natividad Bernal Bermúdez

Data de Naixement: 
21-04-1964
Lloc de Naixement: 
Tortosa
Partit Polític: 
ENDAVANT L'ALDEA

Nascuda a Tortosa el 21 d'abril de 1964.

Casada amb dos fills.

Visc a L'Aldea de tota la vida a la Partida de Bernis. Estic casada i tinc dos fills. Sóc una persona de pensament positu, responsable, seriosa i extrovertida.

Vaig estudiar al Col·legi Públic 21 d'abril de L'Aldea. Em vaig casar i vaig ser mare de dos fills. La meva professió sempre ha estat de carnissera, vaig treballar durant 24 anys a la mateixa carnisseria. El temps, tot i la meva edat, m'ha portat a tenir que deixar la meva feina per qüestions de salut.

Tot i el viscut, sempre he treballat per la meu poble, col·laborant amb diverses associacions. A les que he estat més implicada són l'Associació de Dones de L'Aldea, de la qual en sóc membre molt actiu de fa molts d'anys. També col·laboro amb l'Associació de Jubilats.

Tinc cursats els estudis d'Educació General Bàsica (EGB).

He treballat durant 24 anys anys de carnissera.

Regidora de l'Ajuntament de L'Aldea des de 2015 fins l'actualitat.

El principal objectiu del meu pas com a regidora de l'Ajuntament de L'Aldea, es treballar durament per totes les dones i les persones més desfavorides, sense deixar de banda a la resta de persones del poble que puguin requerir de la nostra ajuda.

Vetllarem per erradicar la violència de gènere dintre esgotant totes les possibilitats i eines de les quals disposem des de l'administració local.

Resto a la disposició de totes les aldeanes i aldeans.

Tipus d'Assistència Retribució bruta/sessió
Període Retribució bruta
Activitats i bens: