Esteu aquí

PLA D'ACTUACIO MUNICIPAL 2015-2019

Imatge: 

ARXIUS RELACIONATS


El Pla d'Actuació Municipal (PAM) és un instrument de planificació del Govern Municipal per a la seva acció de govern.

El Govern Municipal d'ERC-AM, es va presentar a les eleccions de 2015 amb un programa que esdevindria el seu Pla d'Actuació Municipal en cas d’assolir el Govern Municipal.

Per coherència política doncs, aquelles propostes presentades a la ciutadania abans de les eleccions són, a partir del 13 de juny de 2015, el Pla d'Actuació Municipal.

Des de l'inici del mandat 2015-2019, l'equip de Govern de l'Ajuntament de L'Aldea està desenvolupant el full de ruta del mandat el qual està dividit en 15 àrees de gestió, a més, s'està donant especial enfasis al PLA ESTRATÈGIC L'ALDEA XXI, pilar principal del mandat municipal.

L'equip de govern de l'Ajuntament de L'Aldea, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili va elaborar el Pla Estratègic L'Aldea XXI el qual pretén millorar el posicionament competitiu del municipi i desplegar els seus diversos potencials de desenvolupament de cara al futur immediat i també de cara a mig termini. 

En el següent enllaç podeu consultar el full de ruta que està seguint el Govern Municipal dividit per àrees de gestió, dintre d'aquest mandat 2015-2019.

 

 

A més l'Ajuntament de L'Aldea té aprovats dos plans locals, que són el Pla Local de Joventut i el Pla Local d'Igualtat  que a continuació podeu consultar: