Tradició
Viu les nostres tradicions
el poble
Tot el que vols saber sobre l'Aldea

Esteu aquí

Encesa llums de Nadal


ENLLAÇOS RELACIONATS


ARXIUS RELACIONATS


QUAN

05/12/2020 - 17:30 a 18:30

EL QUÈ

Us informem que aquest dissabte 5 de desembre a la zona de l’edifici del Triangle a les 17.30 h tindrà lloc  el tradicional acte  de l’encesa de les llums  i l’arbre de Nadal. Enguany s’han ampliat fins a 200 punts de llums de Nadal a la població, com la plaça Dr. Maimó, Raval de Sant Ramon, Urbanització Hostasol, c/ Sant Ramon o la mateixa caseta instal·lada per al Pare Noel.

Irene Negre regidoria d’Acció Educativa:” Com sabeu aquest any tindrem unes festes nadalenques molt diferents de les que estem acostumats, però nosaltres no renunciem a fer arribar la il·lusió del Nadal a totes les cases.

Per aquest motiu, des de la Regidoria d’Acció Educativa, hem iniciat un seguit d’actes per als nostres xiquets i xiquetes, després de parlar-ho amb el Pare Noel i els seus ajudants. El dia 5 farem l’encesa de llums en totes les garanties i sense cap mena de risc sanitari i els caps de setmana del 12, 13 i 19, 20 de desembre, com a novetat, tindrem la caseta del Pare Noel a la Plaça Dr. Maimó. Us demanem que respecteu les mesures preventives de contagi de la COVID-19 i feu cas de les indicacions que rebreu per part dels Guàrdies Municipals i els organitzadors”.

 

 

 


ON