Esteu aquí

Joc del Reciclatge


ARXIUS RELACIONATS


ARXIUS RELACIONATS


ARXIUS RELACIONATS


QUAN

26/04/2024 - 10:00 a 31/12/2024 - 10:00

EL QUÈ

Ja es troba operativa una innovadora iniciativa destinada a educar els joves sobre la importància del reciclatge i la correcta gestió de les deixalles. Es tracta del "Joc del Reciclatge", una eina educativa en format lúdic que cerca conscienciar als més petits de la importància de preservar el medi ambient.

Aquest joc ofereix una manera divertida i interactiva d'aprendre sobre el reciclatge i les bones pràctiques mediambientals. Mitjançant activitats didàctiques i entretingudes, els participants tindran l'oportunitat d'aprendre sobre la separació de residus, el reciclatge i la reutilització de materials, tot mentre es diverteixen.

El Joc del Reciclatge està disponible per a tothom a través del lloc web de l'Ajuntament de l'Aldea, des d’aquest enllaç:

https://www.laldea.cat/ajuntament/participacio-ciutadana/espais-de-participacio-ciutadana/laldea-recicla

L’Ajuntament ha emplaçat als centres educatius del municipi a fer-ne us com a eina pedagògica, amb aquestes noves eines educatives, l'Ajuntament de l'Aldea reafirma el seu compromís amb la conscienciació mediambiental i la promoció de pràctiques sostenibles.


ON