Esteu aquí

Consulta Festa Local 2025


ARXIUS RELACIONATS

QUAN

22/05/2024 - 14:00 a 07/06/2024 - 23:00

EL QUÈ

Des de la regidoria de Ciutadania de l'Ajuntament de l'Aldea us volem informar sobre una consulta important que necessitem realitzar a la ciutadania i als comerços del nostre municipi. El proper any 2025, el dia 21 d'abril serà Dilluns de Pasqua, per la qual cosa cal que escollim una nova data per celebrar la Festa Local, a banda del dia 9 de juny que serà festa local per Pasqua Granada

Irene Negre regidoria de Ciutadania: “Per tal de prendre aquesta decisió de manera col·lectiva, us demanem la vostra opinió sobre quina de les dates següents considereu més encertada per al segon dia de Festa Local de l'any 2025.Serà un procés participatiu consultiu per tal de copsar què en pensa la ciutadania i, sobretot, els comerços locals.”.

L’Ajuntament realitzarà la consulta als aldeans i aldeanes i als comerços locals per poder tindre totalment sectoritzada la consulta de participació ciutadana.

Si sou un comerç, podeu accedir a la consulta al següent enllaç:

• Consulta Comerços

Si sou un ciutadà o ciutadana, podeu realitzar la consulta al següent enllaç:

• Consulta Ciutadania

Volem destacar que la present consulta no és vinculant, però les vostres opinions seran molt valorades en la decisió final. Agraïm la vostra participació i col·laboració en aquesta iniciativa per definir la Festa Local de manera conjunta.El termini finalitza el dia 7 de juny de 2024.


ON