Tradició
Viu les nostres tradicions
el poble
Tot el que vols saber sobre l'Aldea

Esteu aquí

L’Aldea tanca el calendari de les Running Sèries

Notícia publicada el 28 d'octubre de 2019

Lluisma Mas, s'imposà novament a l'Aldea a la classificació absoluta, acompanyat per Sandra Vidiella als 10.000 metres.Aitor Tomàs i Susana Castells completaren els primers llocs absoluts a l'altra cursa dels 5.000 metres.

Aquest diumenge 27 d'octubre es va celebrar la segona edició de la cursa urbana running sèries de l'Aldea, tancant així el calendari d'aquestes proves. D'aquesta manera l'Aldea va completar una inscripció de quasi 200 atletes amb les tres modalitats, la marxa popular i les dues curses. Acompanyats d'una bona climatologia i un immillorable ambient es va poder gaudir d'una bona cursa i un excel·lent esperit competitiu.

A la vessant organitzativa, cal destacar l'acurada presentació de l'esdeveniment esportiu,  fruit de moltes hores invertides de feina  i un gran esforç per a poder així oferir una cursa de bon nivell i estar a l'altura dels altres pobles organitzadors. Uns bonics recorreguts, uns paisatges típics del delta, amb els arrossars segats i l'ermita com a pas obligat dels dos recorreguts, així podem definir el que han estat els dos circuits.

Josep Franch regidor d’Acció Esportiva : “La cursa Running Sèries s’emmarca dins de les curses urbanes ebrenques  i enguany estem contents de que  sigui l’escenari de la última prova del circuit. La cursa  a més de tenir recorregut urbà també passarà per llocs emblemàtics com la Torre de l’Ermita ,els nostres camins rurals  i arrossars. Estem molt contents de tenir a voltant dels 200 participants i  que tanta gent arreu del territori s’hagi aplegat a l’Aldea per gaudir d’un matí d’esport. Des de l’organització qualifiquem la cursa d’èxit i introduirem millores i coses noves edició rere edició , perquè la nostra població acabi sent una de les referents.

Agraïm   l’esforç de tots els participants, a tots els col·laboradors que de manera altruista han treballat per la Running Sèries i a  tots els patrocinadors  pel seu suport”.

Us adjuntem el tall d’àudio del regidor d’Acció Esportiva Josep Franch, per si el necessiteu , i també els enllaços amb les classificacions dels participants

Tall de veu

https://bit.ly/31TKsBY

Nota de Premsa
www.laldea.cat/sites/default/files/NP2019/NP1147.pdf

Classificacions
5k
https://bit.ly/32SKETn

10k
https://bit.ly/2WiKpyt

Imatges

https://bit.ly/2MUyIus

https://bit.ly/2NfmonI

 

COMPARTEIX!